Masni3 P értékelése


>!
Masni3 P
Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Gyűlölöm Saraht!!!
spoiler
Mégis hogy volt képes ezt megtenni?? Annyi mindenen keresztül mentek már és mégis így érne véget?? Nagyon remélem, hogy az utolsó részben megmenti azokat akiket megszerettem, vagy komolyan mondom keresek valami woodoo tanfolyamot a neten és megkeserítem az életét. :D kikészített idegileg. Átkozom a percet mikor elkezdtem olvasni. Ha tudtam volna, hogy így ér véget akkor bele sem kezdek addig, amíg nincs a kezemben a befejező része. Elegem van.

11 hozzászólás

Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Sarah J. Maas: Empire of Storms – Viharok birodalma

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A világot az álmodók mentik meg és építik újjá.

Alig kezdődött meg Aelin Galathynius hosszú útja a trónjáig, máris háború fenyeget. Útja során elveszített, de szerzett is szövetségeseket, barátságok köttettek és szakadtak meg, miközben a mágikus erőt birtoklók és azt nélkülözők is konfliktusba kerülnek.

Aelin szíve az oldalán harcoló hercegé, hűsége pedig a védelmére szorulóké, akikért mágiája utolsó cseppjét is kész odaadni. Ám a múlt borzalmas bugyraiból szörnyetegek bukkannak fel, és a sötét erők felsorakoznak, hogy leigázzák a birodalmát. Egyetlen esélye marad, egy kétségbeesett küldetés végrehajtása, ami a végét jelentheti mindannak, ami Aelin számára drága.

A kirobbanó sikerű Üvegtrón sorozat lélegzetelállító ötödik kötetében Aelin válaszút elé kerül: mit és kit áldozzon fel azért, hogy megakadályozza Erilea széthullását.

Hirdetés