zuna19 P értékelése


>!
zuna19 P
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Pár hete bukkantam a könyvre. Azóta vártam, hogy időm legyen és elolvashassam. Fülszöveg alapján én azt hittem, hogy több történet lesz benne. Nagyon fáradt lehetett az agyam mint mostanában mindig, mivel azért a rövidsége miatt kapcsolhattam volna már akkor is, hogy ez így lesz kerek 1 történet.
Tegnap mikor elindítottam az olvasást vettem észre, hogy a könyvhöz tartozik film is. Amit én már láttam és anno szerettem is. Igaz nagyon habos babos volt az egész. Talán túlságosan is csöpögős, mint általában a karácsonyi Hallmark filmek. Pár éve azért jó volt, na. :D
Kevés kapcsolódási pontot láttam közöttük. A könyv jobb volt sokkal. Csak hát rövid nagyon, de azért cuki.

20 hozzászólás

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

EGY KISLÁNYNAK CSALÁD KELLENE

Egy esőtől síkos éjszakán a hatéves Holly elvesztette az egyetlen embert, aki addig gondoskodott róla: szeretett édesanyját, Victoriát. Azóta egy szót sem szól.

EGY SZÓLÓ FÉRFINAK FELESÉG KELLENE

Mark Nolannak mi sem hiányzott kevésbé, mint egy hatéves kislány. Hamarosan mégis ráébred: bármire kész lenne, hogy a gyermek életét újra teljessé tegye. A húga végrendelete megmondta, mit kell tennie: Senki sem jöhet szóba, csak te. Kezdetnek csak szeressed. A többi majd jön magától.

NÉHA CSAK EGY KIS VARÁZSLAT HIÁNYZIK…

Miután Maggie Conroy egy év házasság után elvesztette a férjét, nem hisz benne, hogy újra szerelemre találhat. Annál inkább hisz a képzelet varázserejében. Amióta játékboltot vezet, abban élhet, amit szeret. És amikor összetalálkozik Holly Nolannal, egy olyan kislányt lát maga előtt, akinek nagyon hiányzik egy kis varázslat.

HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMOK

Három magányos ember. Három válaszúthoz érkezett élet. Három ember, akik hamarosan megtapasztalhatják, hogy karácsonykor bármi lehetséges, hogy ilyenkor a kívánságok mintha maguktól válnának valóra.

Lisa Kleypas 34 regény szerzője és számos díj nyertese.

Kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Hirdetés