klaratakacs +SP értékelése


>!
klaratakacs +SP
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Nagy szenvedés volt végigolvasni ezt a könyvet, pedig olvastam már Ahern-től és emlékeim szerint volt, ami tetszett tőle. Ez a könyv viszont nagyon-nagyon gyenge volt. Adott ugye Lucy, akit meglátogat az elbűvölő alakot öltött élete és megpróbálja őt megváltoztatni. Lucy egyedül van és egy hazudós hisztérika. A élete pedig egy teszetosza alak, aki szerintem az állandó be(le)szólásaival idegesítő és alig visz előre az eseményeken. Valószínűleg az volt a cél, hogy rádöbbenjen Lucy, hogy az exe után sóvárogva mennyi mindent veszít, de ez valahogy elveszett a regény során. Zavaraos volt és nem túl szórakoztató.


Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés