Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Angela Marsons: Egy élet ára

Hű bakker! Ez a sorozat egyre jobb. Az írónő fokozza a feszültséget, és a durva részletekkel sem spórol.
Amikor elrabolnak két kislányt, az egyik anyuka kimondottan Kimet kéri nyomozásvezetőnek. Még gyerekkorukból ismerik egymást, ami plusz infó Kim múltjából. Ezután kezdődik a versenyfutás az idővel, hogy mind a két kislányt éppségben visszaszerezzék, miközben a zaklatott szülők, két szakértő és egy kotnyeles újságírónő is probára teszi Kim türelmét.
Na kérem, ilyen egy jó krimi!

7 hozzászólás

Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés