smetalin értékelése


>!
smetalin
Angela Marsons: Egy élet ára

Valamiért nem tud hozzám közel kerülni Kim karaktere, igaz ebben a részben már nem volt annyira kihegyezve a sajátos stílusa és gyermekkori traumája. Biztos azért, mert aki eljut a harmadik részig, az már majd mindent tud róla. Na akkor térjünk át a sztorihoz. Igen jól sikerült. Nem olvastam el a fülszöveget, épp ezért volt olyan rész ami hideg zuhanyként ért, adott egy plusz löketet a történetnek. Majd megkezdődött a harc az idővel, mindenki időre odaérjen ahol a helye van, mindenkit időben elkapjanak és senkinek ne essen bántódása.
Öt csillagot mégsem tudok adni rá, mert valami mindig hiányzik nekem Angela könyveiből, lehet még több tűz vagy még több izgalom vagy kevesebb Kim?:)


Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés