ggizi P értékelése


>!
ggizi P
Angela Marsons: Egy élet ára

Ó, ez megint csak nagyon izgalmas rész volt. Kim megint hozta a szokásos rideg és kőkemény formáját, de megint beleláthattunk egy kicsit a páncélja alá. Főleg így, hogy egy „újratalálkozás” régi emlékeket hozott elő. A bűnügy maga nagyon kiborító volt és egy percre nem ült el a feszültség, ahogy haladtunk apró lépésenként előre és szinte versenyt futottunk az idővel.
Nem fogom ragozni: nagyon tetszett ez a sztori is és alig várom, hogy jöjjön a folytatás.
Ja, és annak a cetlinek nagyon örültem a végén :) spoiler És Kim mosolygott! Ilyen se sűrűn fordul elő…

4 hozzászólás

Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés