BaHuA értékelése


>!
BaHuA
Becca Prior: A tanítvány 4.

Drága Becca!

ELOLVASTAM!
Tegnap éjfélkor sikerült befejeznem a T4-t ♥, így nyugodtan jöhettem ma dolgozni. ☹️
(Azért csak most került sorra, mert, ahányszor megjelent egy kötet, mindig elölről kezdtem a sorozatot, hogy egyben élvezhessem az eseményeket.) Nem vagyok a szavak embere, hogy ezzel a közhellyel éljek, ezért tartozom inkább az olvasóid közé, és nagy kommentelő sem, mint észrevehető, de ezt ki kellett adnom magamból!
Azt hiszem, hogy időre lesz szükségem, hogy feldolgozzam a könyvet. A könyv mintegy 2/3-át végig bőgtem. A veszteség érzése nem múlik, részben a könyv harmada-fele(?) óta (úgy magával ragadtak az események), bár tudtam/reméltem, hogy csak happy enddel végződhet, részben, hogy a történet Általad nem folytatódik. Természetesen ezt a feelinget azért felülírta a befejezés,így majd lassan túl leszek rajta, csak még nagyon friss.
Mindennek ellenére/mindezek miatt, nagy élmény volt megismerni a történet végét, és becsatlakozott a dobogós első helyre, a T1 mellé.
(Természetesen, hamarosan újra olvasásra kerül )

KÖSZÖNÖM!!!


Becca Prior: A tanítvány 4.

Becca Prior: A tanítvány 4.

Az ellentétek vonzzák egymást.
De vajon a szürke hétköznapok harcaiban is tud-e vállvetve küzdeni két teljesen különböző ember?
Képesek-e legyőzni a múlt árnyait és saját kétségeiket?
A társadalmi elvárások és a mindennapi csaták sűrűjében kitart-e egymás mellett két fiatal, akiknek meg kell vívniuk a belső démonjaikkal is?
Vajon képesek-e kompromisszumot kötni, hogy olyannak szerethessék a másikat, amilyennek megismerték, vagy ők is abba a hibába esnek, mint oly sokan:
Pont azt változtatják meg egymásban, ami olthatatlan lángra lobbantotta őket.
Lewis és Harry története a végéhez közeledik, de még vár rájuk a legnagyobb harc, amit önmagukkal kell megvívniuk.

A nagy sikerű sorozat befejező kötete is tartogat még meglepetéseket!

Hirdetés