KönyvMoly_1989 P értékelése


>!
KönyvMoly_1989 P
Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Sarah Addison Allen könyvei szépek, aranyosak, bájosak, de nekem túl meseszerűek.
Most sem tudtam hova tenni , ahogy a Waverlynél sem, hogy szeretem – e ezt a történetet… Olvastam, olvastam, de nem tudtam elmélyedni benne, a katarzis elmaradt. A főszereplők sem kerültek közel hozzám.
Ugyanakkor ajánlom a könyvet azoknak, aki szeretik a földtől elrugaszkodott, romantikus kis könyveket.
A borító egyébként nagyon gyönyörű!


Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

A huszonhét éves Josey Cirrini három dologban biztos: hogy észak-karolinai szülővárosában a tél a kedvenc évszaka, hogy ő egy igazi déli szépség igencsak szánalmasra sikerült utódja, és hogy az édességet legjobb, ha szekrénye rejtekében fogyasztja el.
Josey élete hosszú éveken át eseménytelenül zajlik anyja házában. Vigaszt egyedül az édességekből és romantikus regényekből felhalmozott hatalmas készlet jelent számára, ezek közé menekül minden este…
Egészen addig, amíg egy napon rá nem döbben, hogy a szekrényét elfoglalták. Nem más rejtőzött el benne, mint a helyi pincérnő, Della Lee Baker, a goromba, de érző szívű nő, aki egyharmad részt maga a végzet – de kétharmad részt egy tündéri keresztanya…

Egy szerencsétlen, és hibákkal teli életből menekülve Della Lee úgy dönt, Josey titkos szekrénye a legbiztonságosabb hely számára. Cserébe megváltoztatja Josey életét – mert az bizony egyértelmű, hogy ez a szekrény nem egy boldog nő tulajdona. Della Lee nyers szeretetének hatására Josey hamar lemond a pekándió tekercsről és a karamelláról, felfedezi olykor nagyon is heves női ösztöneit, és hamarosan rádöbben, hogy az élet sokkal több lehetőséget rejt, mint gondolta.

Hirdetés