Kinga0 értékelése


>!
Kinga0
Becca Prior: A sorsom te vagy

Eszméletlen mennyi mindent bele lehet tenni egy ilyen rövid könyvbe is.
Becca Prior könyveit bármikor elolvasnám, mégha a téma eddig teljesen hidegen hagyott is, ezzel a könyvvel is hadi lábon álltam, mert nem szeretem annyira az olyan könyveket amikben szerepelnek kisgyerekek. (Semmi gyerekutálat)
De itt valahogy teljesen átéltem mindent. A gyerekeket Oliverrel együtt szerettem meg, és Court eszméletlen. Fantasztikus apuka, és ember is. A karácsonyi jelenet pedig nagyon édes volt…, amikor a kisgyerekek csalódottan elfogadták, hogy nem reggel hanem esetfelé kapják csak meg az ajándékokat, hát nagyon édes volt, na meg Olivér ajándéka az egész családnak…*-*
Tetszettek a rövid kis visszatekintők a múltba, adtak egy érdekes hangulatot a könyvnek. Bár, már az első mondatnál tudtam, hogy tetszeni fog. Oliver félelme nagyon vicces volt a fogorvosoktól, és a fogorvosi rendelőktől, meg úgy minden ezekkel kapcsolatos dologtól.
A két főszereplőnk kapcsolata pedig nem elsietett, szépen bontakozik ki, és nagyon érzéki. Imádtam.


Becca Prior: A sorsom te vagy

Becca Prior: A sorsom te vagy

Oliver Bancroft gyűlöli a fogorvosi rendelők szagát. Gyermekkora óta kínozza ez a fóbia.
Aztán felbukkan Courtney Marshall, az ifjú szájsebész. Kiderül, hogy együtt nevelkedtek egy árvaházban, de elszakadtak egymástól, amikor Olivert örökbe fogadták. Fény derül a gyermekkori traumákra, amiket a fiatalember szándékosan száműzött a gondolataiból.
A régi emlékek és az új érzések egyszerre robbannak be Oli életébe, pontosan úgy, mint Max, Jessy és Tommy, Court gyerekei, akiket azonnal a szívébe zár.
Bimbózó kapcsolatuk azonban nehézségekbe ütközik, mert Courtney nem szeretné, ha a gyerekek szembesülnének másságával.
Mégis, valahol mélyen mindketten tudják, hogy ez a szerelem az égben köttetett.
Oliver küzd kettejükért, az álmaiért, azért, hogy ők öten boldog család lehessenek.
Sok kedves pillanattal, erotikával és humorral fűszerezett regény, A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjétől.

Hirdetés