Fyndra értékelése


Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Szépen alakulgat az a bizonyos sakktábla a végjátékra, és tetszenek az új bábuk is. (Csak hogy a mangaka által rongyosra használt hasonlattal éljek.)
A vs. Pride az egyik legütősebb harcjelenet a komplett szériában, mert tényleg igazi csapatmunka kell ellene, önmagában mindenki kevés lenne. Azért Pride se semmi Al kihasználásával – így is lehet túszt ejteni…
Szegény Gluttony-t a végére egész megsajnáltam :(

Amit kezdek hiányolni, az egy nyomorult dátumozás, vagy bármi, ami segít betájolni, mennyi idő telt el a sztoriban, mert Lanfan tök jól felbukkant a semmiből. Elraktároztam ugyan magamban a „majd fél év múlva” infót, de kapaszkodó meg nuku, szóval tök jó, ezek szerint eltelt fél év, mióta lelépett a nagyfaterral. Nyilván nem két nap bejárni Amestrist, de azért na… Regényekben legalább évszakváltást írnak le, ha nincs dátum, vagy hogy iksz héttel később, vagy bármi, de így homályban hagyni az olvasót, az kedves dolog. (De ez legyen a legnagyobb problémám.)


Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 21. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A diabolical trap is set for President Bradley… If he is assassinated, a power vacuum will open that Mustang and his allies will be more than happy to fill. Then, while Ed is reunited with someone from his past, Al is separated from his body--his proxy armor body! Now who is filling his heavy metal shoes…?

Plus, take a break from all the alchemical intrigue and homunculus backstabbing at the annual Resembool Spring Sheep Festival!