Fyndra értékelése


Fyndra>!
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 18. (angol)

Ennél a résznél kezdődött a „kiért aggódjak jobban” dilemmám – Hawkeye konkrétan a homunkuluszbarlangba kerül Bradley asszisztenseként, és rettentő megnyugtató a tudat, hogy még az alkímiára sem számíthat, ha meg kellene védenie magát. A másik oldalon meg Al elkezd Windows kékhalált játszani, és amikor először szembesültem ezzel, megfordult a fejemben, milyen szemét, mégis érthető húzás lenne a mangaka részéről, ha nem mentené meg…
Fenntartom, hogy Pride a legparább ellenfél. Egy homunkulusz, ami áthatolhatatlanná változtatja a testszerkezetét? Pff, ócska. Ami fel tudja venni mások alakját? Ugyan, kérem. Ami simán ás? Ne röhögtessenek már! És a másik háromból is csak Gluttony, aki istenesen ijesztő. Szóval Pride kemény ellenfél, az tutibiztos.
Szegény Winry-t jól csőbe húzzák, és túl szigorú magához, mert ő nem tud a hadseregen belüli apró-pici problémákról, és elég jó a karbantartós-automailtéliesítős ürügy, hogy északra csalják és felhasználják Ed ellen.
A legpoénabb fordulat, hogy Yokiról kiderül, hogy hasznos is tud néha lenni – egész idáig nem értettem, mi a fenének van, amikor még comic reliefnek is kevés :D (Túl sok mindent nem csinál, de az ilyen pici fogaskerekek is elég jól előre tudják mégis vinni a sztorit, szóval éljen Yoki!)


Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 18. (angol)

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
Könyvtár
Hiromu Arakawa: Fullmetal Alchemist 18. (angol)

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Automail engineer Winry is captured and held hostage to force Edward to do her captor's bidding. Hawkeye discovers the disturbing truth about President Bradley's son. Our heroes have fortuitous and not-so-fortuitous reunions with old friends and enemies. And multiple intrigues and double-crosses ensue as some plot to save the world while others scheme to destroy it.