Riszperidon P értékelése


>!
Riszperidon P
Danielle Paige: Dorothynak meg kell halnia

Kedves Dorothy, tetszettél!
Jobban mondva nem te, mert téged olyan 50 oldal után már egy kanál vízben meg tudtalak volna fojtani, de nagyon szórakoztató, laza történet volt.
Be kell valljam, én az Ózt soha nem olvastam, és nem volt idegzetem, a klasszikus, Judy Garland-féle mesefilmet megnéznem, így a sárga köves úton, a piros cipőkön, és a hű kísérőkön kívül nem vágtam semmit, de nem éreztem azt, hogy bezavarna a történet élvezetébe. Tetszett ez a kifordított világ, és, hogy milyen félelmetes lényeket alkottak Dorothynk legjobb haverjaiból.
A végén mondjuk nem éreztem azt, hogy jajj de akarom egyből a következő részt, de attól még öt csillagot megér nekem. Remélem a többi is tetszeni fog, mert láttam, hogy eléggé le vannak húzva.

3 hozzászólás

Danielle Paige: Dorothynak meg kell halnia

Danielle Paige: Dorothynak meg kell halnia

Én nem kértem ezt.
Nem akartam hős lenni.
De amikor az egész életedet – veled együtt – elsöpri egy tornádó, nincs más választásod, mint menni, amerre visz, nem igaz?
Persze hogy olvastam a könyveket. Láttam a filmeket. Ismerem a dalt a szivárványról és a boldogság kék kismadarairól. De azt sosem hittem volna, hogy Ózfölde ilyen. Az a hely, ahol a jó boszorkányban nem lehet megbízni, a gonosz boszorkányokról kiderülhet, hogy ők a jók és a szárnyas majmokat kivégezhetik lázadásért. A sárga téglás út még megvan – de már az sem a régi.
Mi történt itt? Dorothy történt.
Azt mondják, sikerült visszatérnie Ózföldére. Magához ragadta a hatalmat és a hatalom a fejébe szállt. És már senki nincs biztonságban.
Amy Gumm vagyok – egy másik lány Kansasből.
Beléptem a Gonoszok Forradalmi Rendjébe.
Kiképeztek a harcra. És küldetésem van: eltávolítani a Bádog Favágó szívét. Ellopni a Madárijesztő agyát. Elvenni az Oroszlán bátorságát.
Dorothynak pedig meg kell halnia.

Hirdetés