Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Ella Steel: Sors-Döntő

Ha szeretitek a rózsaszín romantikus meséket, akkor ez a ti könyvetek. Igaz a királyfi helyett egy szívdöglesztő dobos csavarja el a hősnő fejét, ráadásul anélkül, hogy ténylegesen találkoznának. A rengeteg erotikus jelenet miatt viszont mégsem ajánlanám a Disney figyelmébe.
Viccet félretéve, ahhoz képest, hogy az első könyve az írónőnek, stílus, a történet és a kivitelezés is jól sikerült. Voltak apró bakik – nem kell három basszusgitáros egy együttesbe, ügyvéd apuci pedig sosem egyezett volna bele, hogy a 15 éves lánya egy tíz évvel idősebb pasival kezdjen. Pláne, hogy az USA területén játszódik a cselekmény. A bevezetés pedig kicsit hosszú lett. A drámai szál ellensúlyozta a tömény romantikát spoiler Mindezektől függetlenül érdekes könyv volt. Természetesen hepeienddel.


Ella Steel: Sors-Döntő

Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Hirdetés