Alíz_Simon értékelése


>!
Alíz_Simon P
Carole Matthews: Szeress karácsonykor

A leírás és a vidám borító alapján nagyon el akartam olvasni ezt a könyvet, mert imádom én is a karácsonyt és valami kedves könyvet kerestem a ráhangolódáshoz. Sajnos ez most nem jött be. A cselekményt néha túl káoszosnak éreztem és néhány szereplő, pl. a nagy gyerekek stílusa kifejezetten idegesítő volt. De főleg a sok helyesírási hiba és magyartalanul fordított mondat zavart. A humora helyenként tetszett és a borítója nagyon aranyos.


Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Lehet egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Hirdetés