smetalin értékelése


smetalin>!
Eleanor Moran: Titok

Nem sűrűn hagyok félbe könyvet, itt 130 oldalig bírtam, majd a végére lapoztam. Megállapítottam, hogy nem maradtam le semmiről……
Nem tudtam ráhangolódni a történetre, nekem ez nagyon lassú és nagyon elnyújtott volt, és a téma sem hozott lázba. Egy pszichoterapeuta gyermekkora és felnőtt élete kapcsolódik össze egy fiatal lány életével aki most jár hozzá páciensként, annyira bele ment a részletekbe, hogy teljesen eluntam az életem is olvasás közben.
Nem csillagozom, hisz ha valaki lelkiekben épp elcsípi annak még tetszhet is.

9 hozzászólás

Eleanor Moran: Titok

Eleanor Moran: Titok

Mia fiatal, sikeres gyermek-pszichoterapeuta, karrierje felfelé ível, magánélete kiegyensúlyozott. Ám amikor betoppan hozzá egy tizenhárom éves lány, Gemma, kísérteni kezd a múlt.
Gemma apjának nyoma veszett. A rendőrség teljes erőbedobással keresi, mivel erős a gyanú, hogy a férfi érintett egy sötét bűnügyben. Gemma volt az utolsó, aki látta az apját eltűnése előtt. A rendőrség próbál nyomást gyakorolni a pszichológusnőre, hogy szedjen ki minél több információt a lányból.
Gemma zárkózott, dacos személyisége komoly erkölcsi dilemma elé állítja Miát. Hogyan tudna segíteni a lelkileg sérült kislányon, ugyanakkor előrébb vinni a nyomozást, anélkül, hogy elárulná Gemmát?
Mindketten sötét titkokat rejtegetnek. Szükségük van egymásra, hogy ne roppanjanak össze. Vajon megtanulnak bízni egymásban, mielőtt még túl késő lenne?

Hirdetés