pveronika értékelése


>!
pveronika
Kate Stewart: Drive

Ez a könyv egy utazás története. A jelenben mindez egy hosszú autós utazást jelent, a múltban a szerelem, karrier, álmok, döntések és fájdalmak hosszú útja.

A történet kezdetén Stella pályafutásában átütő sikerhez ér. Azonban életének egyik legboldogabb pillanatát egy telefonhívás zavarja meg, amely után hirtelen a csúcsról a szakadék alján találja magát. Ezek után úgy dönt, hogy kocsiba ül, és egy hosszú útra szánja el magát, amely során egy lejátszási listán keresztül látogathatunk el a múlt eseményeibe, és tudhatjuk meg, hogy egykoron hogyan szakította kétfelé Stella szívét egy összetört lelkű dobos, és egy elbűvölő újságszerkesztő.

Nem szeretem a szerelmi háromszögeket, de valahogy ez a könyv mégis magával ragadott. Ráadásul ez alkalommal őszintén nem tudtam, hogy kinek drukkoljak, és megértettem Stella vívódását. Mind Reid, mind Nate belopta magát a szívembe, és fejezetenként változott az, hogy kinek drukkoltam kettejük közül. Ilyen még talán soha nem fordult velem elő, többnyire sokkal egyértelműbb a döntés, bár végül örülök a könyv végkifejletének.

Szerettem Stella-t a dalszövegekkel teleirkált Converseivel, az olykor nem odaillő pólóival, és a felvágott latina nyelvével. :) Tetszett, ahogy próbálta keresni önmagát, és bár olykor letért az előre kijelölt útról, képes volt magának új ösvényeket taposni. A nővérére nagyon mérges voltam, nem értettem, hogy mit miért tett, viszont a férfi tényleg nagyon jól megformált karakter volt, mindketten komplexek a maguk módján.

Nagyon tetszett az írónő stílusa, és imádtam, hogy minden fejezethez kapcsolódott egy dal. Zenével voltak megtöltve a lapok, és tényleg úgy éreztem, hogy a dalokon keresztül utazunk végig a történeten. Összességében nagyon tetszett, és őszintén ajánlom mindenkinek.

https://www.youtube.com/watch…

Free on KU


Kate Stewart: Drive

Kate Stewart: Drive

Music . . . the heart’s greatest librarian.

The average song is three and a half minutes long; those three and a half minutes could lead to a slow blink, a glimpse of the past, or catapult the soul into heart-shattering nostalgia.

At the height of my career, I had the life I wanted, the life I’d always envisioned. I’d found my tempo, my rhythm. Then I received a phone call that left me off key.

You see, my favorite songs had a way of playing simultaneously. I was in love with one man’s beats and another’s lyrics. But when it came to the soundtrack of a life, how could anyone choose a favorite song? So, to erase any doubt, I ditched my first-class ticket and decided to take a drive, fixed on the rearview.

Two days.

One playlist.

And the long road home to the man who was waiting for me.

Hirdetés