Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Kresley Cole – Gena Showalter: A tél halálos csókja

Majdnem megfeledkeztem erről a részről. Valamiért elsiklottam felette. Talán a rossz fordításnak köszönhetően nem volt akkora durranás, mint az eddigi részek, viszont kár lett volna kihagyni a volt Cassanova vámpír és a jéghercegnő valkűr kalandos történetét.
A sorozat eleje elég jól össze volt foglalva és sokkal inkább szólt ez a kötet a Wroth fivérekről, mint csak Danielláról és Murdoch-ról. Imádom Cole-ban, hogy mindig talál valami megoldást arra, ami először lehetetlenségnek tűnik.
Gena történetét nem ismerem, de ez a novella meghozta a kedvemet ahhoz, hogy majd egyszer abba a sorozatba is belekezdjek.

3 hozzászólás

Kresley Cole – Gena Showalter: A tél halálos csókja

Kresley Cole – Gena Showalter: A tél halálos csókja

KRESLEY COLE lélegzetelállító története a kíméletlen vámpír harcosról, aki először tapasztalja meg a szerelmet, és a Valkűrről, akinek fájdalmas az érintés…

Az érinthetetlen

Murdoch Wrothnak semmi és senki nem állhat útjába, hogy megszerezze magának Danielát, az álomszép Valkűrt – az egyetlent, aki háromszáz év alatt először megdobogtatta a szívét. Ám ez a páratlan szépség jégamazon, érzékeny bőrét nem érintheti senki anélkül, hogy mérhetetlen fájdalmat okozna a lánynak.

Vajon melyik az erősebb: a különbözőségük okozta akadályok miatti frusztráció, vagy az egymás iránti őrjítő vágy?

GENA SHOWALTER érzéki meséje a vadászról és a zsákmányáról, és a köztük fellobbanó elsöprő szenvedélyről…

Örök csábítás

Aleaha Love alakváltó – testi érintkezés útján képes bárki személyiségét felvenni. Most épp egy ügynök bőrébe bújt, aki társaival idegen bolygóról érkező betolakodókra vadászik. Csakhogy csapdába esik, mert az ellenállhatatlanul vonzó Breean, az aranyszín bőrű, vasakaratú harcos, az idegenek parancsnoka, veszélyezteti új identitását, és életében először Aleaha csak önmaga akar lenni…

Kresley Cole és Gena Showalter a New York Times bestseller szerzői, a paranormális-romantikus irodalom csillagai.

Hirdetés