Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba

Ez volt az első olvasásom Tibortól, de biztosan nem az utolsó. Molyos barátnőim (Orsi, Kati) ajánlották nagyon az író könyveit. Azt kell mondanom jó a stílus, és elkapta a lényeget. Tényleg ilyenek a mai tinik, bár belőlük is elég különlegeseket választott. Mindegyikük óriási súlyt visel a vállán – pénztelenség, másság, derékba tört karrier, szülők hiánya és még sorolhatnám. Mátét nehezebben kedveltem meg, de borítékolható volt, hogy ő is rejteget valamit a múltjából. Hősnőnk, Hanna pedig egy igazi könyvmoly, aki blogot ír és a moly.hu a nyitólapja. Óriási terhet vesz a vállára, amikor elindul egy versenyen, ennek nehézségeit is bemutatja a történet.
Zene, könyvek, tánc, szerelmek – üdv az Ady Gimnáziumban
Egy picit függővéges.
(Jól érzem, hogy az író nagy Caramel rajongó?:D)

5 hozzászólás

Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba

Rácz-Stefán Tibor: Mikrofonpróba

Hanna, a magányos könyvmoly tragédiaként éli meg, amikor a tanár bátyjával egy vidéki kollégiumba költöznek. Ám ott két fiú is megdobogtatja a szívét.

Lehet-e választani álmaid pasija és életed legnagyobb meglepetése között?

Mátét a zene éltette, de egy szörnyű eset miatt vége mindennek. A fiú keserűségében másokat sebez, de amikor megismeri Hannát, a szócsatáik közben elfeledett érzések ragadják magukkal.

Bunkó srácból is lehet álompasi?

Dávid és Áron túléltek egy iskolai lövöldözést, és már két éve együtt vannak. A problémáik viszont egyre égetőbben törnek a felszínre, miközben elkeseredetten próbálják a kapcsolatukat egyben tartani.

Az első szerelem tényleg az utolsó marad?

A kínai származású Xiara egyetlen menedéke a tánc, ahol mindig békére lel a szülei vagy éppen a társai meggondolatlan szavai elől.

De vajon képes lesz valaha elfogadni önmagát?

Az öt barát összefogva, egymást támogatva küzd a démonaival, és összefognak, amikor szeretett kollégiumukat a bezárás fenyegeti.

Van egy pont, amikor a zene lehet az egyetlen megoldás…

Hirdetés