Lanore P értékelése


>!
Lanore P
Angela Marsons: Egy élet ára

Ez igen!!! Marsons ismét kitett magáért. Az eddigi 2 kötetet is nagyon szerettem, de ez is abszolút letehetetlen volt, faltam a sorokat, annyira kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. Imádom, amikor több szereplő fejében járhatok, fejezetekkel váltakozva, így aztán tényleg megismerhetem mindenki gondolatait.
Kim maradt ugyanaz a zárkózott, határozott nyomozó, de ebben a könyvben végre úgy tűnik, elindult némi változás spoiler. A lányokért nagyon izgultam, a szülők elmondásából és a pár, róluk szóló fejezetből az derült ki, hogy igazán bátor csajszik, szorítottam értük spoiler. A vége pedig mindent vitt, úgy tűnik Kim Stone-nak olyan agytekervényei vannak, hogy mindig rájön arra, ki a hunyó, de én erre álmomban nem gondoltam volna, még a gondolat halovány szikrája sem merült fel bennem egy pillanatra sem spoiler, persze Symes-ban nem csalódtam spoiler, Will pedig egyszerűen csak érthetetlen volt számomra spoiler. Nagyon várom Kim következő könyvét, és még soksoksok könyvét, bízom benne, hogy nem laposodik el sem a személyisége, sem a történetei. Mert eddig kedvenc, az biztos.


Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés