BlueDeath IP értékelése


>!
BlueDeath IP
Francesca H. Nielk: Sose Engedj el!

Őszintén szólva, nekem már sok volt a szenvedés.
Az alapsztori remek, de én máshogy közelítettem volna meg. Egy tök izgalmas, nyomozós kis krimi is kijönne belőle, de ehelyett a lelki részt boncolgatta a könyv, ami persze nem probléma, csak nekem most kicsit sok volt. Főleg ami a könyv kb felénél történt. A legnagyobb problémám igazából az volt, h néha úgy éreztem, nem történik semmi, csak sírás.
Mindettől eltekintve a könyv jól megírt, könnyen olvasható, kíváncsi leszek az írónő következő művére is. Hátha egyszer ír olyat is, ahol a férfi főszereplő nem sír folyamatosan :D :P ;)

1 hozzászólás

Francesca H. Nielk: Sose Engedj el!

Francesca H. Nielk: Sose Engedj el!

VAN, AMIT SOSEM LEHET TELJESEN ELENGEDNI
Mit tennél, ha megtudnád, hogy lehet, soha többé nem láthatod a gyermeked? Mit tennél, ha úgy éreznéd, minden a te hibád, és esélyed sincs helyrehozni azt, amit elrontottál?
A huszonnyolc éves Jamie Evans kislánya teljesen váratlanul eltűnik. A férfinak Houstonba visszatérve nemcsak a saját lelkiismeretével, de múltjának fájdalmas emlékképeivel is újra szembe kell néznie. A ténnyel, hogy lehet, esélye sincs elbúcsúzni a négy éves kislányától. Elmondani neki, hogy mindennél jobban szerette, még ha nem is volt mindig mellette.
Vajon hogyan képes a fiatal férfi mindezzel megbirkózni? Van rá bármi esély, hogy megbocsájt saját magának a talán el sem követett bűneiért? Vajon léteznek olyan helyrehozhatatlan hibák, amik mégiscsak kijavíthatóak?
Francesca H. Nielk másodikként megjelenő regényében is bemutatja, hogy nincs az a reménytelen élethelyzet, amiből ne lenne kiút. Hogy olykor a legszörnyűbb dolgok is okkal történnek, ha el is veszítünk valamit, akkor is kapunk valami mást cserébe. Valamit, ami talán begyógyíthatja a gyógyíthatatlannak látszó sebeket.

Hirdetés