Katie_Sue P értékelése


>!
Katie_Sue P
Vavyan Fable: Vis Major

Az a cirkuszt…ebben aztán semmi klisés nem volt :)
Fable-t vagy szereted, vagy nem. Ha nem tudsz ráhangolódni és azonosulni a történeteivel és a stílusával akkor megette a fene. Ezeket a könyveket nem lehet kicsit szeretni, részeket kiragadni belőle. Ezek vagy belopják magukat a szívedbe, vagy halálra idegesítenek.

A borítónak hála Vis Major mindig úgy jelent meg előttem, mint Steven Segal. Talpig feketében, hátranyalt, fényes copffal, akkora méretben, mint egy kétajtós gardrób szekrény.
Kyra pedig olyan volt, mint egy elvarázsolt kis elmeroggyant. Ráadásul elvetemült Anita Blake-et is simán lekörözte, pedig őt aztán nem egyszerű. :)

Remekül volt vegyítve a krimi és a romantikus szál. Szerencsére a romantika nem ment a gyilok, ámokfutás és vérontás rovására. Köszönjük Vavyan. Én legalábbis tutira.

2 hozzászólás

Vavyan Fable: Vis Major

Vavyan Fable: Vis Major

A boldog-boldogtalan őslakók által csak Fertő Cityként emlegetett nagyváros éjszakájában tort ül a bűn. És mintha ez nem volna épp elég: jut belőle a nappalokra is. A helyi rendfenntartókat nem véletlenül emlegetik egy napon a középkor szent őrültjeivel. Ehhez a küzdelemhez gyomor kell, idegek. Meg stukker. Meg könyökütés. Mindezen földi jókkal felfegyverezve, oldalán a hirtelen, szőke Kyra Emettel járja a nagyváros dzsungelét a modern szamuráj, Vis Major. A bűnüldözés leghatékonyabb fegyvere ő a húszas kaliberű smasszerpuska óta. Egy-jobb napjain két-lépéssel mindig a rosszfiúk előtt jár. Rendszerint győz. Utcahosszal… Egy regény, melynek tempójával csak egy Ferrari Testrossa, élvezeti értékével viszont az égvilágon semmi sem versenyezhet.

Hirdetés