Mimi_Taylor I értékelése


>!
Mimi_Taylor I
Ella Steel: Sors-Döntő

Nagyon vártam már, hogy olvashassam ezt a könyvet (ami mellékesen megjegyzem dedikáltan díszíti a könyvespolcomat), mivel az írónő mindössze néhány hónapja „ragadott tollat” először és ez az első regénye. Ezt pedig onnan tudom, hogy meglehetősen jól ismerem őt, de próbálok nem elfogultan értékelni. (Drága @Ella_Steel tudom vártad már a véleményem!) :)
Első körben, természetesen magamból kiindulva, azt mondanám, hogy ilyen nem létezik! Mi az, hogy mindössze néhány sms-váltás után bele lehet szeretni valakibe, elképzelhetetlen. Legalábbis én annak tartottam. Aztán egy személyes beszélgetés keretében az írónő felvilágosított, hogy a történetnek ezen része nagyon is valós, hiszen megtörtént. Nekem pedig semmi okom kételkedni ebben.
A sztori nagyon tetszett, bár én hiányoltam a párbeszédeket. Lehetett volna kicsit kevesebb gondolat, és több a kommunikáció.
Az események a végére pörögtek fel igazán. Lehet, csak nekem tűnik így, de az írónő, mintha a végére rázódott volna igazán bele az írásba. Sokkal több az érzelem, az izgalom a könyv második felében.
A borító tökéletes (és sziintén az írónő keze munkáját dicséri), mindössze egyetlen aprócska hibára lettem figyelmes, ami talán fel sem tűnik mindenkinek. A történet szerint Haley szeme zöld… :) (na jó ez kukacoskodás volt)
Összességében nagyon szerettem és jól szórakoztam, nevettem és sírtam a könyvön. És bátran ajánlom mindenkinek!
Drága írónő, köszönöm neked az élményt, és a kikapcsolódást! Már nagyon várom a folytatást! Szívből gratulálok!

Második kiadás előolvasása utáni értékelésem:
„Azt hiszem ez a könyv ezzel az átdolgozással lett igazán tökéletes. Egy érzelmekben gazdag történetet kaptam, amit élvezet volt olvasni.”
Bővebben:
https://olvassmimivel.blogspot.hu/2018/04/ella-steel-so…


Ella Steel: Sors-Döntő

Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Hirdetés