Emília5 értékelése


>!
Emília5
Melissa de la Cruz: Az Elveszettek szigete

Kevés fantasyt olvasok, de ennek örülök, hogy megszereztem, és elolvastam. Érdekes, újszerű volt számomra, igazi mese, fenőtteknek (is). Sok jó ötlet van benne, élvezhetően bonyolítva a cselekményt, jól megformálva a szereplők jellemét, szinte el tudjuk képzelni őket, kedvelhetők. Örültem az ismert mesealakoknak, örültem a bölcsességeknek, a humoros jeleneteknek. Sajnálom, hogy nincs befejezve, érdekel a folytatás is.


Melissa de la Cruz: Az Elveszettek szigete

Melissa de la Cruz: Az Elveszettek szigete

Húsz évvel a történet kezdete előtt a gonosz lelkeket száműzték Auradon királyságából, és az Elveszettek szigetére kerültek. Egy energiapajzs veszi körül ezt a barátságtalan helyet, hogy ne tudjanak elmenekülni sem ők, sem utódaik: így esett fogságba a szigeten Demóna és lánya, Mal; a gonosz királynő és Evie; Jafar és fia, Jay, Szörnyella de Frász és Carlos.
Megfosztva varázserejüktől, elvágva a külvilágtól, teljesen elfeledve élik életüket. De a Tiltott Erőd mélyén ott rejtegetik a Sárkányszemet: a kulcsot, ami a valódi sötétséghez vezet, és amivel elmenekülhetnek a szigetről. Csak a legokosabb, leggonoszabb, legromlottabb találhatja meg… Vajon ki lesz az?
A nagysikerű Utódok című Disney mozifilm és a Disney Channelen futó sorozat regényváltozata.

Hirdetés