Ancsúr  értékelése


>!
Ancsúr
Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett

Nagy bajban voltam csillagozáskor, ugyanis mint romantikus regényt 4 csillagra értékelnék. Ha viszont magát a sorozatot nézem, és hogy mennyiveé jobb az első résznél, akkor egyértelműen 4,5 csillagot érdemel ez a könyv.
Már az első rész rávilágított, hogy a három legidősebb Bridgerton fivért imádni fogom. Igazam is lett! Anthony egy temperamentumos, de jó humorú, és arany szívű férfi vikomtnak álcázva a nagyközönség előtt. És azt kell, hogy mondjam, kéne még belőle pár, hogy nekem is jusson belőle. ;) Kate meg… hát, Kate is egy nagyon jó karakter volt a könyvben.
A történet amúgy nem egy nagy was ist das. Tipikus romantikus könyv, ahol már az első két fejezet után meg tudnád mondani a végét. De azért nagyon is szerethető volt a maga módján.


Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett

Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívántabb agglegényére, aki ez idáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt.
Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április

De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát. A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki. A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

A herceg, és én folytatása!

Hirdetés