PRicsmond értékelése


>!
PRicsmond
Angela Marsons: Egy élet ára

Angela te nagyon tudsz valamit. Harmadik résznél tart a sorozat, de semmit sem veszített a lendületéből, sőt az előző részhez képest még javult is.
Végig sikerült fenntartania a feszültséget az írónőnek, főleg, hogy a téma választás elég érdekes lett és féltem, nehogy unalomba fulladjon. De ennek a veszélye egyáltalán nem állt fent. Remekül adagolta az írónő a feszültséget, az izgalmat, fokozatosan kerülünk közelebb a lányok megtalálásához és ráadásul úgy, hogy meglepetéseket is tartalmaz a történet.
Aztán volt itt még egy másik történetszál is amiben, kellően adagolta az információkat és ebben a nyomozásban Kev is több szerepet kapott.
Nem voltak rosszak az új karakterek sem, Matté különösen tetszett, Kimnek lehet találtak egy ideális párt, remélem a következő részekben is feltűnik majd.
Mindent összevetve, remekül folytatódott a sorozat, az első részt idézte, remélem a többire sem kell sokat várni és hamarosan olvashatjuk őket, az egyik legjobb sorozat jelenleg.


Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés