Floracska98 értékelése


>!
Floracska98
Szabó Tünde: A hacker

Adrienn nagyon okos. Kicsit sajnáltam, hogy nem igazán mozdult előre a kapcsolata Márkkal (mostanában sok könyvben olvasok Márkokról, és mind jó pasik, lehet benne vmi), de a nyomozós része bejött és tényleg jó ötletei vannak Adriennek. Karesz és Márk ikrek ugye, de ott nincs kémia Adriennel, de bevallom, nekem az egyik főkedvencem Karesz, nagyon jó dumái vannak és még külsőleg is kb. olyan lehet, mint Márk. De ha a fiú lány barátság marad és egyikük se fog vonzódni a másikhoz azt se bánom, kell ilyen is. Mindenképp folytatni fogom a sorozatot.


Szabó Tünde: A hacker

Szabó Tünde: A hacker

Vége az őszi szünetnek, és Bennett titokzatos internetes barátja még mindig nem jelentkezik. A lány végül Adriennhez és Kareszhez fordul segítségért. Hamarosan kiderül, hogy határozott elképzelései vannak arról, mit is kell Adriennek tennie, kezdve azzal, hogy belép a fizikaszakkörbe…
Természetesen megérkezik a következő pendrive is. Adrienn úgy dönt, továbbadja Márknak abban a reményben, hogy többet nem is hall felőle, de mindez hiú ábránd: a srácnak szüksége van a segítségére, és ezzel kezdetét veszi a közös nyomozás.
Mindeközben Adrienn egyre közelebb kerül Zsidai Dórához, aki talán be tudja bizonyítani, hogy az édesapja ártatlan. Talán. És ha valóban ártatlan.

Hirdetés