Veda_Sylver I értékelése


>!
Veda_Sylver I
Ella Steel: Sors-Döntő

Az egész könyv tetszett, de mire a végére értem, rájöttem, hogy a második fele közelebb állt hozzám, mint az első. Rögtön éreztem, hogy egy humoros, igazi romantikus „darabra akadtam”, és Evan és Haley között nagy szerelem lesz. Ezért féltem is, hogy gyorsan el fog laposodni a történet, mert nincs hova tovább építkezni, de az írónő bravúrosan tudta überelni, és kellő izgalmat is csempészett a könyvbe. Csak ajánlani tudom! Egy kellemes, gyorsan és könnyen olvasható történet. Köszönöm az élményt! Várom az írónő következő könyvét!


Ella Steel: Sors-Döntő

Ella Steel: Sors-Döntő

Evan Keller egy feltörekvő rockbanda tagja, akinek meghiúsulni látszanak az álmai.
A teher, ami a vállát nyomja már túl sok neki. Segítséget kell kérnie, de ezt nem teheti meg nyíltan, mert az csak tovább rontana a helyzeten. Vajon megtalálja a megfelelő embert?
Haley Benett egy elszánt, makacs, fiatal nő, aki bizonyítani akarja leendő hivatása iránti elkötelezettségét.
Egy hétköznapi történet, egy nem hétköznapi szerelemről. Egy kapcsolat, ami már az első személyes találkozó előtt elmélyül.
Két szív és egy nagy szerelem.
Vajon az egymás iránt érzett szerelmük elég erős ahhoz, hogy legyőzze az élet által eléjük sodort akadályokat? Megismerhetjük félelmeiket, küzdelmüket, kitartásukat és egymásba vetett bizalmukat.
Ebben a történetben bármi megtörténhet, hisz a sorsunkról mi magunk döntünk.

Hirdetés