GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

Nagyon, nagyon vártam, hogy olvassam ezt a könyvet, mert az első rész annyira ígéretes kezdet volt, hasonlóra vártam, de sajnos nem azt kaptam, amire számítottam. Hát hova tűnt a megállíthatatlan Bori? Akit semmi nem érdekel és fittyet hányva a veszélyre, belemegy minden idióta helyzetbe? Na jó, nem mondom, hogy most nem vállalt be durva szituációkat, de hosszútávon kiakasztott a mentalitása, egy idő után én is átváltottam pesszimistába. (És tekintve, hogy alapvetően a pesszimisták táborát erősítem, csak rosszabb lett a helyzet. :D)
Várható volt, hogy a Rocco nem fogja annyiban hagyni az első kötet cselekményeit. Jött egy-két új szereplőnk, de valahogy nem éreztem az extrát.
Attila részein baromi jókat röhögtem, és azt kell mondanom, hogy Bori egy idióta. spoiler Kicsit hiányoztak az előző rész mellékszereplő, most nem nagyon kaptunk belőlük, csak néha meg voltak említve.
Ettől függetlenül kíváncsian fogom kézbe venni a harmadik részt, mert bízom abban, hogy az már jobban fog tetszeni. Sőt, biztos vagyok benne! :)


Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része.

Amikor azonban Magyarország egyetlen még aktív szolgálatban lévő vámpírológusa szégyenszemre vérszívók és vérmedvék védelmére szorul, hogy ne váljon a saját ügyetlensége áldozatává, és egy jövőlátó médium már napi szinten próbálja rábírni, hogy meneküljön, kénytelen beismerni, hogy valami nincs rendben körülötte. Ráadásul már a főnöke taplóságában sem bízhat – Attila kezd egyre különösebben viselkedni.

Peche mindenkinek lehet. Ilyen mérvű balszerencsét azonban csak egy átok okozhat. Elkezdődik a versenyfutás az idővel, és Bori túlélési esélyei egyre halványulnak – ám felvágott nyelvére a végsőkig számíthat…

Magyar nyakba magyar szemfog!

Hirdetés