Lénaanyukája P értékelése


>!
Lénaanyukája P
Angela Marsons: Egy élet ára

Élveztem minen sorát! Faltam a lapokat! Széttépte a lelkem és újra összerakta! Meg az emberekbe vetett hitem is visszaadta! Meg egész életemben magamban hordozom az üzenetét! Meg ilyenek! ( @Kathryn, neked ajánlom ezt az értékelést, @Black_P, köszönet az inspirációért.)
Na de komolyan, az Elfojtott sikolynál nem volt jobb, de az Ördögi játszmáknál igen. Kim Stone majdnem olyan kemény csaj, mint Helen Grace, csak ő nem szereti, ha megkorbácsolják. Meg ez a sorozat még mindig nem laposodott el, mint az a másik. Habár így a harmadik résznél kezdem észrevenni a hibákat is, Angela túl sok tőmondatot használ és pontot tesz oda, ahová én vesszőt tennék, de sebaj.
A történet jó volt, izgalmas, a legvégét nem találtam volna ki, és végre biztos, hogy Kim a fiúkat szereti, azért egy kicsit aggódtam, spoiler nem mintha bajom lett volna, ha nem, de ez így jó.
Gondolom, Eloise még nagy szerephez jut a következő részekben, amiket remegve várok.
Na, ennyi.

13 hozzászólás

Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés