Biry P értékelése


>!
Biry P
J. R. Ward: Blood Kiss

Paradise sztoriját ezer éve várom, tudtam, hogy izgalmas és új lesz. Jó, persze nem tökéletes, a végén a „csavar” elég kiszámítható volt, olyan FTT-s, de addig nem sejtettem. :) Ismét szépen fel lett építve a történet, ahogy azt megszoktuk, de persze új nincs a nap alatt, először a legtöbb Fél nem hajlandó megadni magát az ösztönnek, de az elrendelt dolgomon nem lehet változtatni. :D Parry és Craeg annyira cuki páros, nagyon tetszett ahogy alakultak a dolgaik. :)
Nem mondom, nem a legkönnyebb angol könyvvel kezdtem, megküzdöttem vele, nem tudtam gyorsan haladni, ez sajnos nem olyan műfaj, amivel 20 perc utazás alatt sokat lehet haladni, időt kell rá szánni, hogy rá tudjon állni az agyam. :)
Alig varom, hogy nekikezdjek a The Beastnek :)


J. R. Ward: Blood Kiss

J. R. Ward: Blood Kiss

Paradise, blooded daughter of the king’s First Advisor, is ready to break free from the restrictive life of an aristocratic female. Her strategy? Join the Black Dagger Brotherhood’s training center program and learn to fight for herself, think for herself… be herself. It’s a good plan, until everything goes wrong. The schooling is unfathomably difficult, the other recruits feel more like enemies than allies, and it’s very clear that the Brother in charge, Butch O’Neal, a.k.a. the Dhestroyer, is having serious problems in his own life.

And that’s before she falls in love with a fellow classmate. Craeg, a common civilian, is nothing her father would ever want for her, but everything she could ask for in a male. As an act of violence threatens to tear apart the entire program, and the erotic pull between them grows irresistible, Paradise is tested in ways she never anticipated- and left wondering whether she’s strong enough to claim her own power… on the field, and off.

Hirdetés