Törpillaa P értékelése


Törpillaa P>!
J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

❤ ❤ Imádom, imádom. ❤ ❤
Egyre jobban megszeretem az írónő stílusát, és ez a része a sorozatnak mindent visz. Egyszerűen eszméletlenül zseniális, amit az írónő alkotott. Már az első részben is teljesen megvett vett magának, de ez… Végig izgultam az elejétől a végéig, izgalmas volt, akciódús, romantikus, szenvedélyes, humoros. Annyira fognak nekem hiányozni, kár, hogy nincs több folytatása úgy olvastam volna még tovább. :-)
Daemon még mindig a legeslegjobb álompasi akit, annyira, de annyira imádok. ❤ ❤ Katy is végig aranyos karakter, őt is már a legelején megkedveltem. :-) Katy anyukáját nagyon sajnálom, nem ezt érdemelte volna.
Dee, Archer, Luc, Dawson, és Beth is kedvelhetőek. Archer annyira cuki imádom. ❤ ❤ Az új karaktereket is megkedveltem Hunter és Serena igazán cuki páros. Alig várom, hogy olvassam az ő történetüket. Meg Luc részét is. :-)

1 hozzászólás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

J. L. Armentrout: Opposition – Ellenállás

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Katy tudja, hogy a luxenek érkezésének éjszakáján a világ megváltozott. Nem hiszi, hogy Daemon örömmel fogadja a saját fajtáját, hiszen a luxenek azzal fenyegetőznek, hogy minden embert és hibridet kiirtanak a Földön. Azonban a jó és rossz közötti választóvonal elmosódott, a szerelem pedig könnyen a végzetévé – mindannyiuk végzetévé – válhat.

Daemon mindent megtesz, hogy megmentse, akit szeret – akkor is, ha ez egyenlő az árulással.

Egy valószerűtlen ellenséggel kell társulniuk, hogy esélyük legyen túlélni az inváziót. Azonban amikor már lehetetlen eldönteni, ki van mellettük és ki ellenük, a világ összeomlik körülöttük.
Talán fel kell áldozniuk mindent, a legdrágább kincsüket is, hogy a barátaik és az emberiség fennmaradását biztosíthassák…

„Úgy tűnik, minden könyv, amit Jennifer ír, egyre több és több rajongót hoz számára.” – Huffington Post – Valerie Tejeda

„A történet egyszerűen hihetetlen és fordulatos! Akárhányszor arra számítottam, hogy na ez lesz a csúcspont, a katarzis, Jen mindig tudott még nagyobbat ütni. Egyszerűen elképesztő mennyiségű akció, dráma, fordulat és érzelem van ebben a könyvben! A legtöbb esetben egy egész sorozatra nem jut ennyi, mint itt egyetlen regénybe.” – Caladril, moly.hu

Hirdetés