GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Elveszett emlékek

Kifejezetten érdekelt már a könyv, aztán szerencsére sikerült hozzájutnom Könyvfeszten, de valamiért eddig húztam az olvasását. Azt hiszem, lehetett valami kósza megérzésem, mert sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet.
Leírás alapján egy kifejezetten izgalmas könyvnek tűnt, engem mégis untatott. Kedvelem a fantasy könyveket, ha valami elrugaszkodik a valóságtól, de itt valahogy mégsem talált rám. Zavaróak voltak a kölönc elemek. Sokszor csak hitetlenkedve olvastam… spoiler
Emily karakterével sem bírtam mit kezdeni. Meg igazából senkiével, mivel senkiről sem tudtunk meg elég infót ahhoz, hogy egyáltalán ítéletet tudjak róla mondani.
Nem tetszett az írásmód sem. Valahogy túl tárgyilagos, túlzottan elnagyolt volt, nem kaptunk elég részletet semmiről igazából.
Az alapötlet nagyon jó lett volna, illetve az illusztrációk is kifejezetten feldobták az olvasásélményt, de összességében 3 csillagnál többet nem tudok rá adni. Biztos, hogy nem lesz újraolvasós, de még a folytatás beszerezésért sem fogom magam összetörni.


Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Elveszett emlékek

Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Elveszett emlékek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Emily, a különc:
13 éves. Képes toronyházakat átugrani, ha épp úgy tartja kedve. De sokkal valószínűbb, hogy inkább négy fekete macskájával szunyókál; vagy részecskegyorsítót eszkábál össze gézből, lencséből és biztosítótűből; vagy teljes hangerővel dobol/gitározik/szaxofonozik/citerázik; vagy egy fertelmesen drasztikus csatornafreskót fest; vagy rávesz valakit, hogy kimondja: „fertelmesen drasztikus csatornafreskó” 13-szor gyorsabban… és közben gúnyosan hahotázik.
Olvasd el, ha mered!

Hirdetés