Aysa P értékelése


>!
Aysa P
Cecelia Ahern: A Tökéletes

Féltem, hogy egy trilógába lesz sűrítve a történet és feleslegesen túlnyújtja az író ezt a részt. De egyeltalán nem így történt. Az eddig olvasott romantikus könyvei is tetszettek az írónőnek és ezzel a disztópiával sem nyúlt mellé.
Nincs fekete vagy fehér szereplő, mindegyik árnyalt egy kicsit. A történet pedig szépen kereken lelett zárva. Öröm volt olvasni :) várom az írónő újabb könyveit, akár ebben a témában is!


Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A társadalom, melyben Celestine North él, tökéletességet vár el tagjaitól. Azzal, hogy az erkölcsi vizsgálóbizottság Vétkesnek ítélte a lányt, megfosztotta őt alapvető jogaitól, és darabjaira zúzta szét egész eddigi életét. Amióta pedig Crevan bíró úr első számú közellenségnek nyilvánította, Celestine menekülni kényszerül egyetlen bizalmasával, Carrickkel. Óva őrzi nagy titkát, amellyel talán romba dönthetné az egész Vétkes-rendszert, és amely miatt már így is számtalan ember tűnt el nyomtalanul.

A csatában Crevan bíró úr áll nyerésre, és Celestine-nek fogytán az ideje, egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Döntenie kell, hogy magát menti-e, vagy önmagát feláldozva az összes Vétkest. Vajon be tudja-e bizonyítani, hogy az ember nem tökéletes lény, és olykor tévedhet?

Hirdetés