Moon93 értékelése


>!
Moon93
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Édes kis történet, akár a borítója.

A könyv először is egy családról, a szeretetről és az üzletről szól. Az írónő nagyon szépen kidolgozott minden szálat. Tökéletessé tette a történetet realitásával és kutatásával az igazi fagylaltok után.
A szereplők nagyon aranyosak és szerethetők. A kinézetük és a viselkedésük is mindennapi, így az olvasó könnyebben elképzeli a történetet, szinte olyan, mintha igazán megtörténne az egész.

Nagyon megtetszett az a gesztus, hogy az írónő a könyv végén megosztott velünk egy pár különleges fagylalt receptet, melyet mindenki elkészíthet. Biztos, hogy kipróbálom őket! :)


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés