zuna19 értékelése


zuna19>!
Nora Roberts: Örvénylés

A Három Nővér Szigete nem az a szokványos fantasy, amit már megszoktam Nora Robertstől.
Itt másfajta gonosz lappang, ami egyenesen hátborzongató.
Nem tudom, mit várjak ezek után. Igazából nagyon kíváncsi vagyok, hogyan és miként fog alakulni a továbbiakban a trilógia. Elképzelésem sincs, hogy a lányoknak mi a titkuk. Ami bosszant. De az írónő, most egyszeriben nagyon rejtélyes lett. Vagy csak az én agyam nem nyitott.
Az Örvénylésben lényegében a karakterekkel semmii bajom nem volt. Nell és Zach karakterileg most magasra tette a lécet. Imádtam őket. Minden tulajdonságukat szerettem. Annyira összeillő páros. És a házi kedvenceik is cukkerek.
A könyv lezárása furcsán gyors volt, de ezt betudom annak, hogy biztos a következő rész ezzel nyit.

8 hozzászólás

Nora Roberts: Örvénylés

Nora Roberts: Örvénylés

A New York Times bestsellerírónője, Nora Roberts olvasók millióit kápráztatta el a barátságról, az elveszett szívekről, legendákról, szerelemről és vágyról szóló megható történeteivel. A Három Nővér szigetének legendáját feldolgozó trilógia első kötetében visszatér New England kísértő partjaihoz – és a három szenvedélyes és erős akaratú nő életének alakulásához…
Amikor Nell Channing megérkezik a bájos Három Nővér szigetére, úgy érzi, végre sikerült szadista férje látóköréből kiszakadnia, és hosszú hónapok után megnyugodhat egy kicsit.
A sziget különös története 1692-ig nyúlik vissza, a három boszorkány titokzatos szerelméig, akiknek leszármazottjai még ma is ott élnek. Nellnek fel kell magában fedeznie és felszínre kell hoznia azt a mágikus erőt és képességet, amellyel megmentheti saját magát és szerelmét, Zach Todd seriffet. A harcban nincs egyedül – nővérei bűbájos hatalmukkal és szeretetükkel védik őt.

Hirdetés