Kathreen értékelése


>!
Kathreen
Cecelia Ahern: A Tökéletes

Nem volt tökéletes, de mi az manapság.
Celestine nagy változáson esik át, Vétkesként már nem csak magára gondol, hanem arra a közösségre is, akihez akaratlanul is csatlakoztatták.
Egy társadalom, ahol egy három tagú testület dönti el, hogy mi a bűn és ennek büntetése, előbb-utóbb elbukik, mert mint itt is kiderült, nincs bűntelen ember. Talán a Vizsgálóbizottság bírái voltak a legnagyobb Vétkesek. spoiler

1 hozzászólás

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A társadalom, melyben Celestine North él, tökéletességet vár el tagjaitól. Azzal, hogy az erkölcsi vizsgálóbizottság Vétkesnek ítélte a lányt, megfosztotta őt alapvető jogaitól, és darabjaira zúzta szét egész eddigi életét. Amióta pedig Crevan bíró úr első számú közellenségnek nyilvánította, Celestine menekülni kényszerül egyetlen bizalmasával, Carrickkel. Óva őrzi nagy titkát, amellyel talán romba dönthetné az egész Vétkes-rendszert, és amely miatt már így is számtalan ember tűnt el nyomtalanul.

A csatában Crevan bíró úr áll nyerésre, és Celestine-nek fogytán az ideje, egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Döntenie kell, hogy magát menti-e, vagy önmagát feláldozva az összes Vétkest. Vajon be tudja-e bizonyítani, hogy az ember nem tökéletes lény, és olykor tévedhet?

Hirdetés