Viktória_Erdei  értékelése


>!
Viktória_Erdei 
Gena Showalter: Éjsötét csók

Ha az előző részre 5 csillagot adtam, akkor erre 6-ot adok. Olyan jó párost alakítottak, ahogy évődtek egymással, a szócsatákat is imádtam. Mindvégig csak úgy szikrázott a levegő Anja és Lucien között. Én is szívesen rendelkeznék ilyen képességekkel, mint amilyen nekik van. Egy picit zavaró volt, hogy egy fejezet egy másik szereplőről szólt, ki is zökkentett. De mégis megértem az írónőt, így fogja átvezetni a következő könyvekbe az ő történetüket.


Gena Showalter: Éjsötét csók

Gena Showalter: Éjsötét csók

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Az Alvilág Urai bukott harcosok, akikre Pandóra szelencéje hozott romlást évezredekkel ezelőtt. Bűnükért a földre száműzték őket, míg testüket halálos démonok szállták meg. A harcosok vezérét egy csábító kisisten, Anja akarja megszerezni magának, ezért láthatatlanul követi a halál démonától megszállt férfit. Anja a Mindenek Kulcsának őre, akit a főisten parancsára Luciennek kell meggyilkolnia… de vajon a szenvedély legyőzheti-e a kötelességet?
Az Alvilág Urai megtudják, hogy egy ősi templomban őrzik Pandóra szelencéjét. Eszeveszett hajsza kezdődik, hiszen ha a Vadászok bukkannak előbb a szelence nyomára, annak segítségével elpusztíthatják Lucient és társait…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Hirdetés