Naiva P értékelése


>!
Naiva P
R. S. Grey: With This Heart

Talán ezzel a könyvével kellett volna indítanom az írónőnél, mert ennek a könyvnek mindene megvolt, amit egy másikban hiányoltam. Stílusa, hangulata, színvonala. Nem is tudom mikor mosolyogtam utoljára ennyit egy könyvön.
Egy kicsit hasonlított a spoiler-re, de teljesen más a cselekmény és a karakterek. Emlékszem, mennyire szerettem annak az első részét. Most hasonló élményben volt részem.
Nagyon élveztem Abby és Beck nem mindennapi találkozását. A road trip témájú könyveket eleve szeretem, de volt ebben minden, ami miatt alig lehetett letenni. Egy új élet esélye, új esélyek, első szerelem és megragadni az élet minden apró, örömteli pillanatát. Sok humorral és kellő drámával, szomorúsággal. Elegendő volt ahhoz, hogy elpityeregjen magam. A szereplőket nagyon szerettem, mert az életkoruknak megfelelően viselkedtek és jó volt a humoruk. Abby igazán készen állt az életre, anélkül, hogy sajnáltatta volna magát. Nagyszerű, megható történet, tökéletes befejezéssel.


R. S. Grey: With This Heart

R. S. Grey: With This Heart

If someone had told me a year ago that I was about to fall in love, go on an epic road trip, ride a Triceratops, sing on a bar, and lose my virginity, I would have assumed they were on drugs.

Well, that is, until I met Beckham.

Beck was mostly to blame for my recklessness. Gorgeous, clever, undeniably charming Beck barreled into my life as if it were his mission to make sure I never took living for granted. He showed me that there were no boundaries, rules were for the spineless, and a kiss was supposed to happen when I least expected.

Beck was the plot twist that took me by surprise. Two months before I met him, death was knocking at my door. I’d all but given up my last scrap of hope when suddenly, I was given a second chance at life. This time around, I wasn’t going to let it slip through my fingers.

We set out on a road trip with nothing to lose and no guarantees of tomorrow.

Our road trip was about young, reckless love. The kind of love that burns bright.

The kind of love that no road-map could bring me back from

Hirdetés