JuditVms értékelése


>!
JuditVms
Thomas Cullinan: Csábítás

Én is csak a film miatt olvastam el a könyvet, de szerencsére kellemesen csalódtam benne:) A közepe egy kicsit unalmas volt, de a vége igazán fordulatosra sikeredett. Az egész könyv alatt nem sikerült eldöntenem, hogy most akkor ki a jó és ki a rossz. Ha ilyen lesz a film is, akkor már alig várom, hogy láthassam.

2 hozzászólás

Thomas Cullinan: Csábítás

Thomas Cullinan: Csábítás

A Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst és Elle Fanning főszereplésével készült, Sofia Coppola által rendezett nagyjátékfilm alapjául szolgáló regény

Javában dúl az amerikai polgárháború. Az északi hadsereg súlyos sebet kapott, fiatal tizedesére félholtan bukkannak rá a virginiai erdőben. A közeli iskolába, Miss Martha Farnsworth Leánynevelő Intézetébe viszik, ahol szinte azonnal szédíteni kezdi a három nőt és az öt tizenéves lányt, akik a kifinomult déli előkelőség eme előretolt bástyáján rekedtek. Szerelmet, félelmet, szánalmat, rajongást egyaránt kivált belőlük, és a szabadságvágytól vezérelve egymás ellen uszítja őket. De miután fény derül az ifjú és kevésbé ifjú hölgyek valódi énjére, a katonát baljós előérzet fogja el, és attól kezdve a kérdés így szól: Kit is szédítettek meg valójában?

Hirdetés