Naiva P értékelése


>!
Naiva P
Jodi Ellen Malpas: A védelmező

A könyv borítójába első ránézésre beleszerettem. Olyan szép és igazán kapcsolódik a tartalomhoz.
Hasonló történetet olvastam nem is olyan régen Emma Chase-től, de az sokkal átgondoltabb történet volt, kidolgozottabb eseményszálakkal, érezhető érzelmekkel. Arról nem is beszélve, hogy annál a könyvnél sokkal több, hosszabb idő lett szánva a cselekmény idejére, az érzelmek kialakulására.. spoiler
Ettől a kis zavaró tényezőtől el tudtam tekinteni, mert sokkal jobban zavartak a félrefordítások.
A két főszereplő szimpatikus volt és szerethető. Gyakori ennél a műfajnál, hogy az egész könyv a pasi külsejére, van kiélezve, míg a hősnőnek muszáj nagyon ostobának lennie, azon kívül, hogy szép és jók a lábai. Szerencsére ennél a történetnél ez nem fordult elő. Camille, noha nem volt egy agysebész, de egyáltalán nem volt sem ostoba, sem elkényeztetett. Aranyos volt és szimpatikus. Egy Jake Sharp-nak meg ki ne örülne? Jöhetne, mondjuk egy kb. 10 évvel fiatalabb kiadásban. Az utolsó fejezetben annyira édes volt. Szinte magam előtt láttam a helyzetet.
Sajnáltam, hogy az utolsó két fejezetbe lett a valódi cselekmény úgy 70%-a belesűrítve. Összességében nem volt rossz, de több humorra, erősebb érzelmekre számítottam.

2 hozzászólás

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Jodi Ellen Malpas: A védelmező

Az emberek azt hiszik, mindent tudnak Camille Loganről: apuci kicsi lánya, gyönyörű, elkényeztetett fiatal nő, akinek az életstílusát az apja finanszírozza. De Camille-nak feltett szándéka, hogy nem hagyja magát irányítani. Keményen megharcolt a függetlenségéért és a boldogságért, de hirtelen azon kapja magát, hogy az élete veszélybe került az apja egyik könyörtelen üzleti lépése miatt. Haragszik ugyan, de félti az életét, elfogadja tehát a döntést, amelyet az apja hoz, hogy megvédelmezze. Arra azonban nem készült fel, hogy az SAS egykori mesterlövésze belép az életébe.
Jake Sharp a személyes poklának foglya. Egyetlen egyszer nem koncentrál eléggé, és a következmények beláthatatlanok voltak – emberileg és szakmailag is tönkretették. Elvállalja a testőr szerepét Camille Logan mellett, bár nem ilyen fajta munkára lenne szüksége, hogy elterelje a figyelmét a démonjairól. A nők és Jake nem jönnek ki jól egymással, de még mindig az örökösnő védelme a kisebbik a két rossz közül. Ám Jake gyorsan rádöbben, hogy Camille nem az a nő, akinek hitte. Hanem melegszívű, együtt érző lány, akinek a jelenléte megnyugtatja őt, így a megvédelmezése hamarosan többet jelent Jake számára egy jól fizető állásnál, bármennyire harcol is ez ellen. Jake-nek feloldozásra van szüksége. Egy idő után már Camille-ra is. De tudja, hogy nem kaphatja meg mindkettőt.

Hirdetés