zsuzana P értékelése


>!
zsuzana P
Cecelia Ahern: A Tökéletes

„A Tökéletesség nem létezik, álság az egész.”

Számomra letehetetlen volt az első rész, de ez még azon is túltett. Kedvenc lett már az első pár oldal után. Izgalmas és fordulatos volt az első sortól az utolsóig. A mondani valója nagyon a szívemhez nőtt. Egy dolog miatt nem lett tökéletes a könyv, ez pedig a borító. Semmit nem tükröz vissza a könyvből. Nem is értem ezt a sivatagi képet egy fegyveres nővel. Az első könyv borítója gyönyörű volt, de ezt nagyon elszúrták. Ez persze nem a történet hibája. Majd lefordítva teszem a polcra :)


Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A társadalom, melyben Celestine North él, tökéletességet vár el tagjaitól. Azzal, hogy az erkölcsi vizsgálóbizottság Vétkesnek ítélte a lányt, megfosztotta őt alapvető jogaitól, és darabjaira zúzta szét egész eddigi életét. Amióta pedig Crevan bíró úr első számú közellenségnek nyilvánította, Celestine menekülni kényszerül egyetlen bizalmasával, Carrickkel. Óva őrzi nagy titkát, amellyel talán romba dönthetné az egész Vétkes-rendszert, és amely miatt már így is számtalan ember tűnt el nyomtalanul.

A csatában Crevan bíró úr áll nyerésre, és Celestine-nek fogytán az ideje, egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Döntenie kell, hogy magát menti-e, vagy önmagát feláldozva az összes Vétkest. Vajon be tudja-e bizonyítani, hogy az ember nem tökéletes lény, és olykor tévedhet?

Hirdetés