sztrapacska1213 értékelése


>!
sztrapacska1213
Susan Mallery: Sorsdöntő nyár

Sokkal kevésbé volt „édes”, mint az írónőtől korábban olvasott regények. A szokásoktól eltérően itt két egyenrangú hősnőt is kaptunk, a középpontban az ő kapcsolatuk állt. A két hozzájuk párosított férfi nem játszott igazán nagy szerepet, nem tudtak közel kerülni hozzám, mondjuk a főhősnőkhöz is elég lassan :))), azt hiszen itt nem ez volt a lényeg. Kimondottan meglepett a szakácsnő viselkedése, nem ezt szoktam meg az ilyen típusú szereplőktől.
A helyszín szuper, de szerintem kiaknázatlan maradt, szívesen olvastam volna róla többet. Van benne rátarti cica, cuki kutya, aranyos kislány, de mégis hiányzott nekem valami, talán az édesség:)))
Remélem a folyatásokban belelendül a történet, egy esélyt azért még szívesen adnék neki.


Susan Mallery: Sorsdöntő nyár

Susan Mallery: Sorsdöntő nyár

Lehet, hogy Michelle Sanderson erős, független nőnek látszik, de legbelül ugyanaz a sebzett lelkű fiatal lány, aki tíz évvel ezelőtt elmenekült otthonról, és belépett a hadseregbe. Amikor leszerelése után visszatér a kis szeder-szigeti fogadóba, hogy átvegye az örökségét, legnagyobb bosszúságára olyasvalakit talál az igazgatói lakásban, akit soha életében nem akart viszontlátni. Carly Williams és ő régen szinte elválaszthatatlanok voltak, ám egy rút árulás tönkretette a barátságukat. Ráadásulmost úgy tűnik, Carlyt is felelősség terheli azért, hogy a fogadót az árverés réme fenyegeti. A közös cél, a szálló megmentése érdekében a két barátnő fegyverszünetet köt. De ahhoz, hogy túlléphessenek a csalódásaikon, és megtalálják a boldogságukat két remek férfi oldalán, egy sikeres idénynél azért többre van szükségük: némi szerencsére, szerelemre meg egy gyönyörű nyárra…

Hirdetés