NewL P értékelése


>!
NewL P
Angela Marsons: Egy élet ára

Ahogy már mások is mondták már előttem, ez eddig a leggyengébb a sorozat kötetei közül. Ne értsetek félre, ez a könyv még mindig nagyon jó, de ha ezzel kezdem a sorozatot talán nem szeretném az író könyveit ennyire. Gondolkodtam azon, hogy miért érzem így, és aztán rájöttem, hogy az zavar annyira, hogy nem éreztem, hogy itt nyomozás történik. Nagyon jól le van írva viszont az a sok érzelmi hullámvasút, amin ilyenkor keresztül mehet egy család. És bár nincs gyerekem, el tudom képzelni azt a borzalmat, ami ilyenkor játszódhat le. Többet nem is írok, mert az lelőné a könyv történetét, mert mindentől függetlenül, érdemes elolvasni. Remélem a kiadó folytatja a sorozat kiadását.


Angela Marsons: Egy élet ára

Angela Marsons: Egy élet ára

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Két kislányt, két barátnőt elrabolnak úszóedzés után. A szüleik egy időben kapnak SMS-t az emberrablóktól, akik egyelőre csak arról értesítik őket, hogy a gyerekeik életben vannak. Amikor azonban megérkezik a következő üzenet, az a szokásos követelések helyett még szörnyűbb tartalmat rejt: a családoknak licitálniuk kell, és aki többet ajánl a lányáért, azé életben marad, a másik gyereknek viszont meg kell halnia. Kim Stone felügyelő vezeti a nyomozást, és tudja, hogy ha nem sikerül a lányokat visszaszereznie, az az állásába kerülhet. Őt azonban nem ez motiválja, hanem az a tudat, hogy a két gyerek rémisztő körülmények között kénytelen eltölteni a rohanó perceket, azt az időt, amíg nem bukkannak a nyomukra. És nyomból kevés van, pedig az emberrablóknak nem ez az első ilyen ügyük. Egy anya jó ideje hiába várja vissza élete értelmét…

Angela Marsons regényei és Kim Stone karcos, igazságérzettől fűtött alakja nemcsak a hazájában örvend hihetetlen népszerűségnek, hanem megindult a világhírnév felé is: idén már húsz országban jelenik meg a sorozat.

Hirdetés