Ritka_a értékelése


>!
Ritka_a
Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern újra meggyőzött, hogy nem véletlenül ő az egyik kedvenc írónőm! :)
Remek kis disztópiát alkotott, már az első résszel teljesen levett a lábamról.
A történet felépítése nagyon tetszett, végig izgalmas volt, az ember sosem tudhatta előre mi fog még történni. Sokáig abban sem voltam biztos, hogy olyan vége lesz, amilyet gondoltam. spoiler
Celestine még mindig kitartó, erős, okos lány, és a történet előrehaladtával még több önbizalommal gazdagodik. Sosem adja fel a harcot és ez nagyon szimpatikussá teszi.
Az új szereplőket is hamar megkedveltem. Raphael szómenésén nagyon kellett mosolyognom, azt hittem sosem fejezi be. :) Ügyvéd, szóval miért is csodálkozom?!
De a legjobban Celestine családja fészkelte be magát a szívembe. Az odaadás, a mérhetetlen szeretet, amit egymás iránt éreznek és fel is vállalják bárki előtt, a kitartásuk egyszerűen példaértékű. Ezeknél a részeknél sokszor meghatódtam.
Abszolút kedvenc lett, többször újraolvasós történet.


Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A társadalom, melyben Celestine North él, tökéletességet vár el tagjaitól. Azzal, hogy az erkölcsi vizsgálóbizottság Vétkesnek ítélte a lányt, megfosztotta őt alapvető jogaitól, és darabjaira zúzta szét egész eddigi életét. Amióta pedig Crevan bíró úr első számú közellenségnek nyilvánította, Celestine menekülni kényszerül egyetlen bizalmasával, Carrickkel. Óva őrzi nagy titkát, amellyel talán romba dönthetné az egész Vétkes-rendszert, és amely miatt már így is számtalan ember tűnt el nyomtalanul.

A csatában Crevan bíró úr áll nyerésre, és Celestine-nek fogytán az ideje, egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Döntenie kell, hogy magát menti-e, vagy önmagát feláldozva az összes Vétkest. Vajon be tudja-e bizonyítani, hogy az ember nem tökéletes lény, és olykor tévedhet?

Hirdetés