Ariadne értékelése


>!
Ariadne
Cecelia Ahern: A Tökéletes

Imádom, imádom, imádom!

Úgy örülök, hogy ez a kötet is megjelent magyarul. A Vétkes és A Tökéletes számomra abszolút kedvenccé vált. Szerelem első olvasatra, és nagyon valószínű, hogy második, harmadik olvasatra is az lesz. Bizony, garantáltan újraolvasós lesz.
Mindig is szerettem Cecelia Ahern könyveit, de fő művének ezt a két kötetet tartom. Hatalmas mondanivaló, nagyszerű kivitelezés. Egyetlen negatívum, mégpedig az, hogy TÚL RÖVID! Szerintem. Bár ha belegondolunk, minden jó könyvnél ezt érezzük. Én legalábbis nagyon.

Imádtam, ahogy az írónő kifejezte magát a könyvben. Azon kívül, hogy egy fiatalok számára is közérthető, szórakoztató regényt írt, arra is gondot fordított, hogy hangsúlyozza, senki sem tökéletes. Minden ember felelős a cselekedeteiért, ugyanakkor nagyon kevés olyan dolog van, ami megváltoztathatatlan.

Bővebben:
http://ariadneolvasmanyai.blogspot.hu/2017/09/cecelia-a…


Cecelia Ahern: A Tökéletes

Cecelia Ahern: A Tökéletes

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A társadalom, melyben Celestine North él, tökéletességet vár el tagjaitól. Azzal, hogy az erkölcsi vizsgálóbizottság Vétkesnek ítélte a lányt, megfosztotta őt alapvető jogaitól, és darabjaira zúzta szét egész eddigi életét. Amióta pedig Crevan bíró úr első számú közellenségnek nyilvánította, Celestine menekülni kényszerül egyetlen bizalmasával, Carrickkel. Óva őrzi nagy titkát, amellyel talán romba dönthetné az egész Vétkes-rendszert, és amely miatt már így is számtalan ember tűnt el nyomtalanul.

A csatában Crevan bíró úr áll nyerésre, és Celestine-nek fogytán az ideje, egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Döntenie kell, hogy magát menti-e, vagy önmagát feláldozva az összes Vétkest. Vajon be tudja-e bizonyítani, hogy az ember nem tökéletes lény, és olykor tévedhet?

Hirdetés