pveronika  értékelése


>!
pveronika 
Krista Ritchie – Becca Ritchie: Infini

Az Amour Amour az idei év egyik kedvence volt számomra, és még két kötet után is úgy érzem, hogy nem tudom elengedni ezt a világot. Az első könyv után mindenképpen vissza akartam térni Vegasba, a cirkusz mindennapjaiba, a Kotova család életébe, és bár bevallom, leginkább Timo könyvére lennék kíváncsi, és eleinte Luka nem keltette fel annyira az érdeklődésemet, de amint a kezembe fogtam ezt a könyvet, el sem engedett az utolsó oldalig.

Luka és Baylee mindketten a cirkuszban nőttek fel. Gyerekkoruk óta a legjobb barátok és elválaszthatatlanok voltak, egészen addig, amíg történt valami, ami miatt évekig nem beszélhettek egymással, sőt egymás közelébe sem mehetettek. De amikor valami hiba csúszik a gépezetbe, és mindketten az Infini produkciójában kötnek ki, a főnökség sem tehet mást, minthogy enged egy kicsit az eltiltás szigorú szabályain. Luka és Baylee azonban már az első közösen töltött perceket követően tudja, hogy néhány lopott pillantás soha nem lesz elég…

A könyv középpontjában egy tiltott szerelem áll, azonban sokkal több volt ez egy átlagos történetnél. A szerzőpáros nagyon szépen mutatta be a cirkuszi nagyvállalat visszásságait: hogy mennyire ki vannak szolgáltatva az artisták és előadók a vállalatnak, hogy árnyékként követik a szabályok az életük minden pillanatát, hogy mindenre mekkora befolyása van a cégnek és a vezetőségnek. Szintén nagyon tetszettek a szereplők, különösképpen Luka lenyűgözően sokrétű karaktere vett le a lábamról, de akárcsak az első kötetnél, ismét kiemelkedőnek találtam a mellékszereplők megformálását is. A könyv stílusa és hangulata most is magával ragadó volt, és a könyv számos fontos témát is érintett, úgy mint gyász, kleptománia és bulémia kérdését.

Összességében ezt a kötetet is imádtam, és nem is kérdés, hogy ennek a sorozatnak a kedvencek polcán a helye. Őszintén ajánlom!


Krista Ritchie – Becca Ritchie: Infini

Krista Ritchie – Becca Ritchie: Infini

Some love is infinite

„Don’t have a best friend that’s a girl” — this was the advice from my older cousin. I didn’t take it. Because he followed with, „friends don’t f*ck friends. And you’ll want to f*ck her.”

It was terrible advice.

My cousin should’ve told me that being best friends with Baylee Wright — since she was twelve — would be the best and worst decision of my life.

He should have told me to protect her from what was coming.

He should have told me that when a darkness crawled towards us, there’d be no safety net.

Now I’ve signed back on to the same Vegas acrobatic show as Baylee, working together for the first time in years. And she tells me that she’s having trouble in a certain “area” of her life — because of our past.

“You can help me fix it,” she says.

And then she hands me a list.

Hirdetés