Sippancs P értékelése


>!
Sippancs P
Cally Taylor: A mennyország várhat

A borító és a fülszöveg alapján nem gondoltam volna, hogy egy ennyire szerethető és szórakoztató könyvet veszek a kezembe, de amilyen hirtelen jött, olyan gyorsan kapott el és láncolt magához – szerencsére. Egy vérbeli, halál utáni – szellemes chick lit sztorit kaptam egy kis romantikával, humorral, cikis, őrült és megható pillanatokkal, egy kiszámíthatatlan befejezéssel és nem utolsó sorban fergeteges karakterekkel. (Lucy Brown, te bolond nőszemély! :))
Nekem nagyon tetszett, úgyhogy jó szívvel ajánlom.
Szeretnék én is egy Dant magamnak!


Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés