christine értékelése


>!
christine
Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Kedves, édes, ragadósan cukormázas egy könyv volt!

Azt hiszem, erre nincs is jobb szó, tényleg édes egy élet az, amiben ezek az emberek a szereplők.

Szinte már el is felejtettem, milyen SAA stílusa, ugyanazt a kellemes meglepetést okozta, mint A barackfa titka. A szereplők érdekesek voltak, a kedvencem Chloé volt, ővele valahogy jobban tudtam azonosulni, mint Joseyal. Adam személyisége volt az, amelyik jobban megfogott a férfiak közül, viszont Julienre is kíváncsi voltam, ő valahogy jobban beleillett abba a rosszfiú táborba, akikért általában oda-vissza vagyok.

És, basszus, a vége az valami brutális volt, nagyon meglepődtem, konkrétan kirázott a hideg annál a résznél, amikor minden kiderült. SAA képes arra, hogy a legváratlanabb helyzetekben hullajtsa le a leplet a fantasy szálról.

Imádtam. Kellemes volt, jól esett fáradt kis lelkemnek.


Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

A huszonhét éves Josey Cirrini három dologban biztos: hogy észak-karolinai szülővárosában a tél a kedvenc évszaka, hogy ő egy igazi déli szépség igencsak szánalmasra sikerült utódja, és hogy az édességet legjobb, ha szekrénye rejtekében fogyasztja el.
Josey élete hosszú éveken át eseménytelenül zajlik anyja házában. Vigaszt egyedül az édességekből és romantikus regényekből felhalmozott hatalmas készlet jelent számára, ezek közé menekül minden este…
Egészen addig, amíg egy napon rá nem döbben, hogy a szekrényét elfoglalták. Nem más rejtőzött el benne, mint a helyi pincérnő, Della Lee Baker, a goromba, de érző szívű nő, aki egyharmad részt maga a végzet – de kétharmad részt egy tündéri keresztanya…

Egy szerencsétlen, és hibákkal teli életből menekülve Della Lee úgy dönt, Josey titkos szekrénye a legbiztonságosabb hely számára. Cserébe megváltoztatja Josey életét – mert az bizony egyértelmű, hogy ez a szekrény nem egy boldog nő tulajdona. Della Lee nyers szeretetének hatására Josey hamar lemond a pekándió tekercsről és a karamelláról, felfedezi olykor nagyon is heves női ösztöneit, és hamarosan rádöbben, hogy az élet sokkal több lehetőséget rejt, mint gondolta.

Hirdetés