Viktoria_Agnes_Takacs P értékelése


Viktoria_Agnes_Takacs P>!
Agatha Christie: Destination Unknown

Jó 20 éve olvashattam utoljára ezt a könyvet, akkor is nagyon tetszett. Bár nagyon szeretem a Poirot és miss Marple könyveket, mindig jól esik egy-egy stand alone regény beiktatása a sorba. Észak-Afrika pedig amúgy is rajta van a wish listen, ami az utazásokat illeti, így jó volt mondjuk Fezről olvasni, még ha röviden is. Szinte már nem is krimi, inkább kémregény, némi csavarral, ami a hidegháború alatt népszerű téma volt, különösen a nyomok és azok követése. A végső leleplezés a könyv gyenge pontja, kicsit elnagyolt, valahogy többet is ki lehetett volna hozni ebből.


Agatha Christie: Destination Unknown

Amazon
Amazon UK
Amazon DE
Book Depository
1.500 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár
Agatha Christie: Destination Unknown

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hilary Craven has lost the will to live, Mrs Betterton is already dead. Then Hilary is asked to impersonate the dead woman and to trace her husband – a missing nuclear scientist – and her will to live returns. A faked air disaster, a string of radio-active pearls, a leper colony floundering in the dry heat of the Moroccan desert. Hilary is lead towards a terrifying discovery and her new found enthusiasm for life turns into ice-cold fear…

Christie based this book partly on the activities of two famous physicists of the early 1950s: Bruno Ponecorvo, who defected to Russia, and Emil Fuchs, who spied for the Russians. It is another of Christie’s light-hearted thriller novels featuring a daring and fearless heroine.