gabiica P értékelése


>!
gabiica P
Amy Gentry: Ki ez a lány?

Elég vegyes érzelmeim vannak. Kezdjük ott – ahogy látom, ezt mások is megemlítették –, hogy a thriller címke egyáltalán nem illik ide. Nagyon távol áll ettől a kategóriától.
Az eleje nagyon tetszett, nagyon érdekesnek tűnt. De aztán elkezdett zavarossá válni az egész, hirtelen azt sem tudtam, hogy mi is az, amit olvasok, és nem tudtam eldönteni, hogy miről.
A csavar számomra nem volt olyan nagy csavar, hamar összeállt a kép, sejtettem, hogy ez lesz. Nem volt olyan lenyűgöző, mint ahogy beharangozták.
A fülszöveg alapján azonnal úgy éreztem, hogy el kell olvasnom, de sajnos nem hozta a várt hatást, egyáltalán nem lett a kedvencem. Az alapötlet jó lett volna, de a zavarossága és egyszerűsége nem teszi jó könyvvé.


Amy Gentry: Ki ez a lány?

Amy Gentry: Ki ez a lány?

Retteghet-e egy szülő jobban bármitől, mint hogy eltűnik a gyereke?
A houstoni Whitaker-Davalos házaspár számára ez a rémálom válik valósággá, amikor egy hajnalon Julie-t, a tizenhárom éves lányukat elviszi a házukból egy ismeretlen férfi. Az egyetlen szemtanú Julie húga, aki a félelemtől dermedten lapult egy szekrény mélyén.
Nyolc év elteltével, egy májusi kora estén becsöngetnek a házba. A küszöbön egy fiatal nő áll, aki azt állítja magáról, hogy ő Julie.
Ámde Anna Davalosban rettenetes gyanú ébred, amikor felfedezi, hogy néhány részlet hibádzik Julie történetében…
De akkor ki ez a nő?
És mit akar a családtól?
A fiatal chicagói újságíró, Amy Gentry bemutatkozó thrillerét nagy siker fogadta, a könyv jogait 18 országban adták el.

„Az év egyik legjobban várt thrillere.” (New York Times)
„A végén már a saját családod múltjában sem leszel biztos.” (Entertainment Weekly)
„Tökéletes fordulat a végén!” (Kirkus Reviews)

Hirdetés